Nuffnang

15 October 2013

CPUV ke 5,6,7 Blog Ayu Zan Story

Assalamualaikum.


almaklumla dah beberapa hari tak sempat godek-godek nuffnang. Dan bila buka.. alhamdulillah.. ada 3 lagi BE yang baru..

Nestle Drumstick



Sunsilk Samson S

sunsilk
Guess Jeans x ANTM


guess

Syukur.. sekalipun tak banyak earningnya (-_-) tapi ayu tetap syukur sebab pihak nuffnang dan pihak advertiser sudi memilih blog ayu.. Terima kasih ye.. :)

Dan, ayu pun nak ucap thanks a lot kat rakan blogger yang sudi datang blog ayu. Tanpa kalian, blog ni tiada maknanya....

Note : 6 CPUV on going. :) klik la iklan tu ya,,.kot-kot ada yang berkenan di hati...

14 comments:

Kisah Si Dairy said...

wow..banyak nya..tahniah ayu..akak dah click satu

Asha Lya said...

mrning tahniah...klik iklan sunsilk

memmetlenggeng said...

tahniah ayu..rezeki..

Ayu Zan said...

@Kisah Si Dairy

alhamdulillah.. thanks akak.. earnig plg byk rm1 je BE tu.hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah2..

TelingaBulat said...

wow tahniah!!!

huny madu said...

Wahhhh banyaknya ayu.. congrats ye :)

Sya Mimie said...

tahniah :)

Norhasniza Khalid said...

uish.. ayu memang dasyat lah, mama pun tak dapat cpuv sebanyak tu... hihi
tahniah ayu, mama klik-klik ayu punya iklan ok..

Yumida Huda said...

alhamdulillah
tahniah ayu

Khir Khalid said...

Tahniah.. rezeki tu :)

Cik Mun said...

wahh..tahniahhhhh

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

tahniah.. :D

Nur A.Z said...

best nye dpt byk cpuv. bg saya satu. huhu