Nuffnang

01 October 2013

CPUV ke 2 Blog Ayu Zan Story

Assalamualaikum.

alhamdulillah... Minggu lepas pihak KL SOGO TRENDSETTER ONLINE sudi beriklan di blog kecil ayu ni, alhamdulillah.. Harini sangkut 1 lagi CPUV. dari Q3 New Hotlink Plan
iklan di sidebar

Q3 New Hotlink Plan



pihak hotlink ada tawarkan prepaid plan terbaru dia.

#HOTLINK FREE INTERNET 24/7ON THE BEST NETWORKWelcome to mobile freedom like never before. Enjoy free basic internet at no extra charge and stayconnected always. Just keep your Hotlink account active and you can enjoy worry-free surfing anytime, anywhere.So say goodbye to searching for free WiFi because it’s free surfing all the way with #HOTLINK.

katanya mereka menawarkan free internet basic yang tiada extra charge. Wah! nampak menarik.
yang ayu baca.. dengan free basic internet tu boleh access :-
Facebook
Whatsapp
Twitter
Google
Email

rasanya ok lah jika ada antara yang mencari-cari pelan internet. Agak-agak tak cukup speed tu, upgrade..RM1 sehari. Itu kira murahlah. :)

Di kesempatan ini, ayu nak ucap thanks  a lot untuk followers, rakan-rakan blogger yang sudi ziarah ayu selalu. Kalau tanpa korang, blog ni tak ada maknanya..

Thanks juga kepada pihak NUFFNANG & Hotlink sebab sudi memilih belog Ayu Zan Story. :)

14 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah2..

Norhasniza Khalid said...

waaa... masyuk ayu.. tahniah tau, mama tak dapat pun..

Kin Naz said...

tahniah ayu

somoon said...

Tahniah Ayu ... semoga sukses selalu.

Mar Mansor said...

tahniah ayu..

* OZIE MAHSA said...

tahniah Ayu..rezeki tu... tapi camna Ayu boleh terpilih? ada penyertaan apa2 ke hehee...

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. alhamdullilah. murah rezeki awak. hehehe. bestnya :)

memmetlenggeng said...

Alhamdulillah..rezeki tuuu

JunAina said...

Tahniah Ayu...akak ada dua iklan tengah running tapi earning ciput jelah...:)

Ayu Zan said...

@* OZIE MAHSA

kak ozie. xde ape pun. ayu ikut biasa blogger buat. update survey selalu, 2,3 kali hantar ticket, entry manja2 dengan nuffnang. hehe

Ayu Zan said...

@JunAina

sama la kak. ada 2 gak. tp ciput. posen2 je lagi.

* OZIE MAHSA said...

ticket apa tu? tak faham...

Ayu Zan said...

@* OZIE MAHSA akak..bole tengok sini..ayu ikut sini.. http://www.ainizakaria.my/2013/02/tips-cara-nak-dapatkan-cpuv-dari.html

Ayu Zan said...

@* OZIE MAHSA akak tanya la.. kenapa blog saya tak dapat cpuv sedangkan saya dah letak iklan ketiga-tiga nya? boleh bantu?

bhasa melayu pun dia paham..nnt dia reply..bole cek email