Nuffnang

25 September 2013

CPUV 1st Untuk Ayu Zan Story

assalamualaikum.

alhamdulillah.
entry ini ayu taip dengan penuh rasa keterujaan.
sebab.. ada CPUV melekat untuk pertama kalinya di blog kesayangan ayu ni..

tu diaa
weee weee weee..

ayu nampak tadi ada iklan lain macam sikit kat header tu. tapi tak sangka pula bila cek kat earnings nuffnang yang menari tu iklan yang berbeza dari biasa.. itu iklan KL SOGO TRENDSETTER ONLINE

iklan kat header tu macam ni rupa dia.


TERIMA KASIH kawan-kawan yang banyak menyokong ayu. sebab ayu pun baru dalam 2-3 months aktif semula berblog secara konsisten. alhamdulillah...setelah ikut kata-kata otai yang menyuruh maintain trafik, hantar tiket, dan bermanja-manja dengan nuffnang..akhirnya CPUV melekat.

semalam follower ayu cecah 200 ayu happy. harini ayu happy lagi sebab nuffnang memberi kepercayaan kepada ayu.. Thanks Nuffnang. Thanks juga kawan-kawan.

Nota : Sayanggg Korang.. Sayang Nuffnang..

9 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

nanti msti mkin byk..tahniah tau =)

Nadya Dyana said...

Tahniah :)))

nurul_diya m. nor al-haj said...

Wah....

Asha Lya said...

Salam perkenalan ayu..syukur rezeki tu :)

M. Fizam said...

Alhamdulillah..satu permulaan yg sgt positif..smoga blog awak trus popular ye...hehe..

Kin Naz said...

bersamalah kita memajukan blog hehehe

Mieya Atiera said...

Tahniah. Rezeki sis.

Norhasniza Khalid said...

tahniah cayang....

IbuNoey said...

comgrats,dik..wah,berkat usaha gak tu..akak punya CPUV tak gerak2 da sejak jarang update entri ni.hehe..

barulah lega dapat blogwalking..