Nuffnang

24 September 2013

Follower Ke 200 Blog Ayu Zan Story

Assalamualaikum.


saat entri ini ditaip, bilangan follower blog kecil ni menjejaki angka 200. :)
alhamdulillah.. walaupun baru 200 orang.. ia cukup besar angkanya buat ayu yang hanyalah blogger amatur. Ya, bukan angka yang ayu kejar.. tapi,bilangan itu menaikkan semangat ayu untuk terus meredah onak duri di dunia blogger ni. *ayat..tak bole blah*

ok, kesempatan ni, ayu nak review sikit follower ayu yg ke 200 ni. Blog : Memetlenggeng
ayu baru je follow akak ni sejak terbaca review dari blog PCL.



ayu masih belum mengenali beliau secara lebih dekat even nama pun ayu tak tahu. yang ayu tahu from header blog beliau, memmet tu ayahnya.. lenggeng tu kampungnya.., tapi ikut yang ayu baca mengenai beliau, beliau ni sangat meminati novel harry potter , twilight, forbidden games sehingga membacanya berulang kali. Wah! betul-betul minat kan... :)

in sha allah... lepasni ayu akan berkenalan dengan beliau dengan lebih dekat melalui entry-entry beliau. Yela kan.. biasa kita kenal rakan blogger jarang-jarang melalui chatting..sebaliknya melalui warkah-warkah entry. Betul tak?

9 comments:

memmetlenggeng said...

Oooo, terharu rasa..Terima kasih ayu....Keep in touch. Nama akak Zila

JunAina said...

Wahhh...dah 200 follower. Tahniah.

Sebenarnya ini antara pemangkin semangat untuk kita terus menulis.

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhamdulillah..bertmbh rakan alam maya =)

Mama said...

bole ayu... letak button reply....
tahniah ayu dah ramai follower ayu..

ZQ Batik said...

Tahniah Ayu! 200 follower bukannya sikit. Terus bercerita...

memmetlenggeng said...

Akak review ayu balik kat sini :
Review blog oleh PCL dan Ayu

Liza Razak said...

tahniah sis!! saya pulak follower ke 202 :)

Mazatul Azura Muhamad said...

Wah Ayu.. dah sampai 200 follower.. bukan senang tu.. Keep it up girl!

Zawiah said...

Tahniah ! dah makin byk follower ...