Nuffnang

24 September 2013

Big Apple Donuts Pilihan Saya


Assalamualaikum.

kalau korang gi Big Apple Donuts, korang suka beli yang mana?
kalau ayu, ayu suka 2 seperti gambar di atas

1- Say Cheese
2- The Alien atau 
3- chocoholic

semua diatas ni ayu suka. Bukan ayu je.. 1 family suka kalau alien tuh. tapi selalu je time mood nak makan datang.. Sampai je big apple kat Tesco Extra Plentong tu dah tinggal yang tak minat. 

(>_<) lama dah tak pekena donut. Yela.. obes pulak makan selalu.hehehe..

nota : kat website big apple ada games. hihi.. kalau rindu donut, main game dia. muahaha.. Big Apple Games tak pun, ayu berkraf donut.haha

4 comments:

memmetlenggeng said...

Betul, big apple sedap, tapi selalu akak buat donut sendiri je... takle sesedap big apple tu. :)

biskutcelup said...

oh big apple..last makan zaman spm..rindunyeee >.<

Eiqa Almond said...

eiqa pernah sekaliiii aje makan big apple nie >,<

Mama said...

feberet mama ni... uii.