Nuffnang

17 September 2013

Ada jugak earning 8Share

Assalamualaikum.

earning 8share korang berapa?
ramai je yang join web iklan macam churp-churp & 8share.
tapi dulu masa ayu join churpchurp macam tak berjaya je.
so, baru-baru ni ayu try lah join 8share dan sharing iklan-iklan mereka.
so far, dapat dah RM9. hihi..
ok lah kot, daripada before ni langsung takde masa join web iklan lain.
ayu pun bukan share hari-hari. tu pun share kat FB wall sendiri je. belum study apa-apa teknik lebih baik pun. tapi, memandangkan tengok ada duit $$$$ RM9 tu, agak meningkat jugak la semangat. earning betul RM4 je. Sebab RM5 tu dia kasi masa kita register. hehe


kalau korang lebih rajin dari ayu.. korang rajin share.. lagi masyuk. macam ayu ni malas-malas sikit lambat la.ehehhe.. 

korang nak try bole free register kat sini. After register, verify dapat la earning RM5 tu. 

tu je ayu nak share. kalau korang nak explore lebih boleh usha kat belog emas putih. dia macam duta 8share gitu.hehe..


5 comments:

huny madu said...

Samala kita ayu.. masih gigih mengumpul hehe..

Yumida Huda said...

wah..beznye
tahniah ayu
rezeki beronline tu
dulu2 xde dia kasi rm5 free
start bulan puasa tu
mmg bertuah org yg reg time tu n skrg
yumida isi tabung Nuffnang sini...selamat menabung :)

Norhasniza Khalid said...

mama takde akaun 8share ni ayu, mama ada churp2 dengan nuffnang je...
ala, amount mama hidup segan mati tak mahu....

Nadya Dyana said...

Woaaaa nad xbuat2 agy 8share nie. Setia dgn nuffnang je hehe

Nur Azwa Edora said...

hehehe..agak2 boleh tak 8share ni buat cam nuffnang punya iklan??? ad kat sidebar ape sume?? ekekekek