Nuffnang

14 September 2013

Tahniah harimau muda

Assalamualaikum.

Korang yang girls layan bola? Mungkin sebab dikelilingi dengan orang yang minat bola, ayu pun terjebak. Mula-mula tak paham la.. Kenapa wisel-wisel tu? Habis adik2 ayu smpai boring nak explain kasi kakak dia paham. *skrg dah faham tau. Hehe*

Ayu tengok bola piala merdeka tu xde miss utk game malaysia tau. Hihi..

Gigih sangat. Kat JB layan kat tv9 sebab xda astro.

Kat Muar, layan kat astro sampai penyampaian hadiah pun ayu tengok. :)

Nota : tahniah ong kim swee dan harimau muda. :)

Published with Blogger-droid v2.0.10

7 comments:

Luqmanzakaria said...

tengok jgk td..puas hati kan..hehe

Nadya Dyana said...

Tahniah :D

Teena Tna said...

Tahniah harimau muda! Org kt rumah asyik sebut nama rozaimi jer...Aishh

Norhasniza Khalid said...

yeah!!! tahniah.. padan muka mama! tak tengok....

Super Girl said...

kita tak tengok pun semalam :D

Cik Mun said...

mun xtengok pon..tp nak ucap tahniahhh jgak..

Yumida Huda said...

yey..hadiah kemenangan utk hari malaysia hari ni
tahniah harimau muda
isi tabung ayu sini
kalau free, jemput LIKE post ni:

LIKE SINI

TQ :)