Nuffnang

24 September 2013

Kenapa Tengok Wayang Mesti Beli Popcorn?

Assalamualaikum.

tajuk entry panjang,.. Kenapa Tengok Wayang Mesti Beli Popcorn?
Ayu kalau tengok wayang tak sah lah tak beli benda ni. Boleh sedihsedih kalau tak beli. Yela, kadang-kadang tiket last minit, kaunter popcorn panjang ya ampun... terpaksa batal hasrat makan popcorn mesti sedih punya. Sebab ayu adalah peminat tegar popcorn lagi-lagi popcorn TGV kat Aeon Bukit Indah tu. hehe
mine!
antara sebab beli popcorn yang ayu jangka ialah :


  1. sebab gila popcorn macam ayu. hehe
  2. sebab boleh buat tutup muka masa tengok citer seram..hihi
  3. sebab boleh buat cover air mata time tengok citer sadis. Segan orang sebelah nengok. hihi
  4. sebab terpaksa teman orang sebelah tengok wayang tapi sendiri tak minat citer tu. so, layan popcorn lebih baik dari tidur. hehe
  5. ....
dan sebagainya.. hehehe..korang add la sebab sebab lain. hihihi..

2 comments:

Yumida Huda said...

sebab pop corn sedap n so yummeh!

Mar Mansor said...

sbb sedap..& kompem abis x smpai 1 jam tgk cite