Nuffnang

09 September 2013

Nuffnang Reply Ticket : Macam mana nak tau feedback Poll 2.0

Assalamualaikum.

last week ayu ada buat entri mengenai nuffnang yang buat poll baru tu kan?
dan haritu blogger mama ada komen.. macam na nak cek feedback tu..
ayu pun terfikir jugak. tak kan lah kita buat kosong je ye tak. opcos nak tau all the feedback utk improve kualiti berblogging kan/

ayu pun laju-laju submit ticket kat nuffnang.
dan ini jawapan balas mereka. :-)


:)

nota : ayu rasa macam nak beli ebook jahit baju kurung lah .
RM 50 je..  kalau korang pun nak.. jom klik sini : Panduan Baju Kurung Tradisional

8 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

berjwb juga ya =)

Mazatul Azura Muhamad said...

Thanks for sharing poll 2.0 :) Meh la akak ajar jahit baju.. Free jer.. :)

Nadya Dyana said...

rasanya diorang memang ada tulis da dekat announcement poll 2.0 nie :) thanks share

IntaNBerliaN said...

akak baru tau psl ni.. hihi

Puan Kutu said...

sy pun baru tau

Masya said...

OWHHHH .. BARU TAHU.. ADA NAMPAK, TP XTAU PSL APA SEBENARNYA KIKIKIKIKI

Yumida Huda said...

ooo..nice sharing
weekend nanti nak letak jugak la poll tu

Khairul Zamri said...

Good luck bersama nuffnang :)