Nuffnang

10 September 2013

Benda Free - Topup, Handphone & lactacyd

baru-baru ni kawan-kawan blogger ada share mengenai benda-benda yang boleh diperolehi secara percuma. hanya perlukan beberapa langkah dan kerajinan je. hehe

Topup RM 5 - kak mialiana sharing. Jawab kaji selidik dapat RM 5 topup. ni link dia : http://onlinesurvey.ippbm.gov.my/index.php/survey/index/sid/295461/lang/ms
5000 yg pertama boleh dapat. :)

Handphone - Atie share kat blog dia yg SKMM nak kasi free phone. Ni untuk belia umur 21-30 tahun. Just penuhkan borang je. kalau ada rezki, skmm akan call. Ni pun konsep sape cepat dia dapat.


Free Sample Lactacyd - Ni ibunoey yg share. Jadi member VIP kat lactacyd website. bole dapat diskaun dan jugak free sample. kawan ayu kata, since beliau anak dara, beliau mmg serasi dengan feminine wash jenama ni.. so, dpt barang free..yok try. hehe

Ok done. Tu la semua benda-benda free yg ayu nak share ngan korang. hehehhe

4 comments:

Cik Mun said...

jom dapatkan barang free :)

Yumida Huda said...

wah..bagusnye
blh lah yumida terjah kesemua ni..mana tahu rezeki kan
nice sharing

cik atie said...

benda free tak salah mencuba.. tapi tak la mengharap sangat kan.. hihi..

Mahirah Ridzuan said...

bestnye dia.. hehe