Nuffnang

20 September 2013

Kes : Anak Mati Di Pusat Asuhan

assalamualaikum.

Jalan-jalan di FB nampak rakan-rakan sharing myMetro. "Anak Mati Di Pusat Asuhan".
Terus ayu klik dan baca.

Takziah ayu ucapkan kepada keluarga arwah Adik Qhaliff.

Cume, bukan ayu nak menyalahkan sesiapa, sekadar nak memberi sedikit peringatan kepada pengasuh.


why not, bila dah sedar dan nampak baby MUNTAH DARAH tak maklumkan kepada ibu bapanya?
itu yang ayu macam terkilan sikit. Mungkin jadi pengajaran buat semua pengasuh, kalau nampak bayi/kanak-kanak lain macam saja, better call their parents immediately! Sebelum ada yang buruk berlaku.

:(

Sumber : Harian Metro


4 comments:

Yumida Huda said...

betul tu ayu
terutamanya muntah darah
bukan sesuatu yg normal
salam takziah buat keluarga

RynaHakimi said...

tula..sedih sgt bila baca sal ni. Cuai sungguh. Takde rasa tanggungjawab langsung.. cuba benda tu kena kat diri dia sendiri, apa dia rasa?? Moga anak2 dan keluarga kita dijauhkan dr perkara buruk mcm ni. Naudzubillah

Zira Aziz said...

..mcm2 kes skrg..tkt plak rs..mntk dijauhkan dr bnde2 cm ni..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

betul tu.. takziah kepada keluarga mangsa.. maut kita rahsia Allah..