Nuffnang

24 September 2013

Kacang Pool Haji (Larkin) memang sedap

Assalamualaikum..

harini nak share mengenai kacang pool Haji di Larkin Johor.
since ayu dah menetap di JB ni, opcos la nak share sikit apa yg best-best kat JB ni.

ni gambar lama sebenarnya.. rindu kat Kacang Pool haji ni.

maaf. gambar x comel. dah makan baru teringat nak snap.

kalau tak silap ayu, kacang pool haji ni pernah masuk JJCM-Jalan Jalan Cari Makan pada tahun 2010.
dan ayu merasai keenakannya pada 2013. hihihi.

Memang sedap kot. Ayu tengok orang keliling dok makan sampai re-order. hihi..

Kalau korang ke JB boleh lah try.. hehe
ni alamatnya.. tak pun tanya je orang.. "Cik, kacang pool haji sebelah bomba tu kat mana?" hihi


  • No. 3, Medan Selera Larkin Bomba, Susur 5 Jalan Tun Abdul Razak
  • 80000 Johor Bahru, Malaysia

4 comments:

Mar Mansor said...

betul3..sedap..dok JB ke? sama la..

Ayu Zan said...

kak mar.. yup. dok permas jaya..

memmetlenggeng said...

Hari tu pergi johor tak sempat makan kacang pool ni. Lain kali pergi nak trylah...

Norhasniza Khalid said...

mama selalu ke sini..... hihihi.. ayu kat mana, jom dating.. hihi