Nuffnang

26 September 2013

Gabungkan Widget

Assalamualaikum.

Korang nak tau, mama balas permintaan ayu melalui entry tutorial. Ayu memang nak buat tabber widget ni. Tapi bila dok google, kena edit kat html tu. Mana den reti. Karang jahanam blog ayu. sob sob.

mama pon dengan sukacita menyediakan 1 entry tutorial khas untuk ayu... Haa..kan rasa disayang sayang. hihi
siap inform kat kotak jerit ayu. ouch! sayangg mama.
ni entrynya.. tengok.. mama mention blogger ayu. tapi mcm segan sikit. tittle "BLOGGER" tu macam GAH! dan im not that GAH!
Ni entrinya : Tutorial Gabungkan Widget Sidebar.

dan, ayu pun try lah.....even tak reti.. try gakkk
BMS tu - kawan masa sekolah menengah. 

 Okey la kot. jadi lah juga. Cume kena menuntut untuk buat scroll box untuk bloglist pula lepas ni. :)

Mama Thanks ya.. Thanks a lot. Jom terjah blog mama yang baik hati ni... Mommy As Blog

Nota : Ada yang tanya.. Pecel Lele tu apa. itu ialah hidangan ikan keli+nasi putih+ulam+sambal. 

4 comments:

Norhasniza Khalid said...

hihih.. siap entry lagi tu, nanti mama buat tuto scroll bar pulak, jangan risau, mama kasi simple je..

Nadya Dyana said...

Woahhhh hehe

Khir Khalid said...

Wah.. alhamdulillah.. semoga terus sukses :)

Lilynn Wifey Sham said...

oh scroll box tu pun kak L boleh bg.. :)