Nuffnang

24 September 2013

Kerang Sambal Special

Assalamualaikum.

ha.. semalam ayu citer pasal kacang pool haji kat larkin kan?
harini ayu nak story port makan lain yang ayu suka..
kat Taman Sentosa.
biasa orang cari Bubur Nasi No.1 Taman Sentosa kat situ lah.
tapi ada 1 stall jual kerang camnni..

lama dah photo ni.
RM 5 sepinggan..

sedap uiii..
ayu ingat kerang sambal yang merah2 guna cili kering.
tup2 dia hantar sambal lain. serius sedap.
tapi ayu tak sure sekarang ada lagi ke tidak.
sebab ayu lupa gerai mana ayu order.
hari tu ayu order ingat kedai sama..rupanya lain.. 
sambalnya tak sama.. plus.. kerangnya sikit. hehehe tapi sebab tak sedap, 3 orang makan 1 pinggan tak habis. kira nasib-nasib bila pilih gerai.

tapi kalau korang pekena sambal kerang kat stall bubur nasi dia sedap gak. ayu ada try 1 kali. 

ihsan google. mcm tu la bubur dia.. siap copstik. tp ayu xguna pon. haha.
okey, 

kalau nak gi sana... korang boleh google : Bubur Nasi Istimewa No.1 Taman Sentosa.

Nota :
Bole tanya? siapa duk JB angkat tangan..hhehe

2 comments:

Nadya Dyana said...

Sedapnyaaa da lama x mkn kerang

Mar Mansor said...

kena carik nih..hihi