Nuffnang

18 September 2013

Mudahnya Menjemput Rezeki

Assalamualaikum... Kawan-kawan sihat?

haritu ayu ada join GA wish birthday 1 tahun kepada adik Hassan. rujuk : Moga Peribadi Secantik Nama. alhamdulillah, Iryani memilih untuk memasukkan ayu dalam senarai penerima hadiah buku "Mudahnya Menjemput Rezeki".
alhamdulillah

rasanya di kesempatan ni, selain ayu nak ucapkan ribuan terima kasih kat Yani, ayu juga nak share dengan korang. Yani ada kasi ayu bisnes kad. Beliau seorang bisneswoman rupanya. Jual coklat cantik. kenapa ayu kata coklat cantik? Sebab serius memang cantik. Seronok juga kalau jadikan hadiah.

coklat

coklat bar ni. sesuai jd hadiah masa majlis-majlis kan? Harga? korang kena deal dengan Iryani kat fb dia : https://www.facebook.com/ChocolatesByIryani

in love

fuh~ sangat sweet lah pada ayu. :) ni pun collection Iryani juga...

korang boleh terus ke link di bawah untuk ke blog/fb beliau.

Website Jualan : iryaniahmad
Blog : iryaniahmad

Nota : Seronok join dunia blog ni sebab dapat kenal macam-macam orang-orang hebat. :) 

5 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhamdulillah rezeki..

cntik gak coklat.syg plak nak mkn..hihi

Leeza Eelza said...

tahniah ayu.. comelnya coklat2 tu.. x gamak nak makan:)

JunAina said...

Rezeki jangan di tolak. Coklat dalam kotak tu cantik boleh buat hantaran.

IbuNoey said...

wah,alhamdulillah,dik..tahniah ye...;)

Norhasniza Khalid said...

cantik, mesti sedap tu.. ayu, ayu kena rajin hantar tiket ayu, tanya je apa ayu nak tanya, nanti nuffnang boring mesti dia bagi ayu cpuv... hihi