Nuffnang

04 September 2013

Dress masuk butik

Hasil ketekunan menyiapkan order 7 biji singlet tu malam ni.. Hehe

Nampaknya design dress tanpa lengan yg ayu try jual haritu mendapat sambutan. Nak jual kat budak-budak kena faham jiwa kan. Diorang cakap..tu baju Barbie Princess.. Masa ayu jahit mula-mula tak fikir pun mcm barbie pnya baju. Masa tu ayu dok fikir.. Ada ke org nk beli baju singlet yang bermanik warna warni ala hindustan ni?

Hihi

Published with Blogger-droid v2.0.10

10 comments:

Mahirah Ridzuan said...

so comel... huhu...

nuyui a.k.a miss YUI said...

ololoo.comelnyaa.

cik atie said...

cantik nye ayu... barang-barang kraf atie dah lama tersadai tak terusik... mula-mula je rajin.. hihi

Cik Mun said...

hehehe..rezeki

Ayu Zan said...

tq kak.ehehe

Ayu Zan said...

yui lagi hebat...

Ayu Zan said...

so far ayu masih rajin..sbb cari side income. hihi.. tq atie..hehehe

Ayu Zan said...

alhamdulillah. :)

Cik Aann said...

cantiknyee... saya mmg tgh cari org utk jahitkan pouch kecik utk saya..if u boleh jahitkan boleh x contact saya at this number 0199562498.urgent tau..hehe

Alhamdulillah.. Rezeki Business bulan Ogos..4 figure income in hand.

QasehnyaRania said...

sungguh kreatif la ayu ni :)
teruskan k.semoga berjaya..aamiin