Nuffnang

11 October 2013

CPUV ke 4 Blog Ayu Zan Story

Assalamualaikum

Salam hujung minggu buat kawan-kawan. Entri khas ini ayu nak ucap ribuan terima kasih buat Nuffnang dan   sebab sudi memilih blog Ayu Zan ni sebagai medan iklan. Ini merupakan CPUV ke-4 dalam masa kurang sebulan. Tapi almaklumlah, trafik blog masih di peringkat 'sekolah rendah' jadi hasil earning pun masih sedikit. :)



apepun thank a lot bukan pada nuffnang dan advetiser sahaja, malah rakan-rakan juga sebab tanpa kalian, siapalah Ayu.. :)

nota : iklan nya belum muncul kat blog ke? sebab ayu sendiri tak nampak dia berguling. nanti dah ada ayu update sini ya. :)

p/s : 2 hari ni kursus. :)

8 comments:

Norhasniza Khalid said...

tahniah ayu, mama satu hape pun tarak..

TelingaBulat said...

selamat berkursusu ayu..btw tahniah..murah rezeki ayu ;)

Muhammad Khairuddin Lim said...

tahniah....

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum...ayu,

tahniah k... moga lgi byk earning dengan nuffnang nie k...

mselim3

pls: thanks visit me...

Azhafizah Md Nor said...

Congrats! keep on blogging :)

Marou Apple Hijau said...

tahniah ayu.. tak pe. janji ada cpuv setiap bulan walau sedikit


recent post : Makan Yogurt Dengan Buah Segar

ctfand said...

Tahniah ayu!! :)

Sya Mimie said...

seronoknya tgk bnyk yng on going.. :)