Nuffnang

22 October 2013

Mudahnya Mengemas Rumah

assalamualaikum.

ni hadiah yang ayu dapat hasil join contest kak uni - mystorymory.com.



buku ni sangat-sangat best. dari kulit ke kulit bermanfaat. Dia guide kite hingga sekecil-kecil perkara. Contoh : Kain buruk tu macam mana nak basuh dan penggunaannya..

honestly..buku ni sangat sangat bagus dan bermanfaat.

TQ so much kak uni.

jom blogwalking ke sana :  mystorymory.com.

12 comments:

Sally Samsaiman said...

buku gini pun ada..? hehe ^_^

ikhwan yusuff said...

tahniah yew....

Nolizawati Mohd Saad said...

As salam. Tahniah Dik Ayu Zan, dah menang tu... Tqvm datang jenguk blog akak...
Wassalam.

Khaira Hisan said...

tahniah yaa..

Khir Khalid said...

Tahniah.. unik ye tajuk buku tu.. :)

Azian Elias said...

salam kenal..


tahniah..

Aefa Aerisya said...

tahniah ayu~~ :D

Uni Aqilah said...

Moga buku tu memberi manfaat pada ayu. In shaa Allah.. ;-)

cik didiey said...

syoknya.....congrats :D

tetiba terfikir, unik jugak buku tu kan

ros_reeza said...

ada juga panduan kan..

Fais-SKA said...

tahniah =) nnti kongsi2lah tips yg ada kt dalam tu

Tetamu Istimewa said...

Tahniah! Saya suka kalau dapat hadiah buku.