Nuffnang

19 October 2013

Ayu menang perfume

Assalamualaikum.

haritu ayu ada join contest dari blog macam-macam cerita oleh kak hanieza.
dan hadiah untuk ayu dah pun sampai jumaat lepas.. :)

hadiah perfume

seronok betul ayu bila dapat hadiah dari rakan blogger.. 

thanks a lot kak hanieza.. semoga kita akan terus keep in touch. Korang, jom blogwalking ke blog Macam-macam cerita..

Nota : ada 1 lagi contest ayu join haritu. menang buku menarik! nanti ayu review ya...

11 comments:

Asha Lya said...

tahniah..hadiah kita pun suda sampai dari segmen yang sama :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

tahniah ayu.. bestnya dapat perfume.. :D

Yumida Huda said...

wah beznye
tahniah ayu
meh spray sikit kat yumida
yumida isi tabung Nuffnang sini - nestle - selamat menabung :)

ZakiRasli Blogz said...

Wah, tahniah ye :D

* OZIE MAHSA said...

tahniah Ayu...rajin Ayu ni...heee

Khir Khalid said...

Tahniah Ayu.. semoga terus sukses :)

Norhasniza Khalid said...

tahniah ayu.. :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah dear..

ros_reeza said...

bestnya dapat hadiah perfume :)

thisni3zahata said...

Wah..terharu..haha..thx for your supporting...

Tetamu Istimewa said...

Tahniah, murah rezeki.