Nuffnang

06 October 2013

CPUV ke 3 blog Ayu Zan Story

Assalamualaikum.

alhamdulillah..

CPUV pertama dah credited even jumlah.. alahai..sempat bertahan pun 2 minggu je. trafik kurang cun kot. Tapi syukur.. permulaan yg baik.:)
CPUV ke -2 masih on going. Moga-moga dapatlah ayu merajinkan diri untuk stablekan trafik blog.

cpuv ke 3

dan harini awal minggu ni alhamdulillah.. melekat CPUV ke 3 dari SONY NEX 5-T

ni iklan leaderboard

Ini iklan bersempena produk terbaru SONY iaitu 

Digital E-mount 16.1 Mega Pixel Camera with SELP1650 Lens


ni antara spec dia :
  • One touch connectivity via NFC and WIFI
  • PlayMemories Camera AppsTM
  • 16.1MP Exmor™ APS HD CMOS Sensor
  • 180° Tiltable Touch Screen LCD
  • Fast Hybrid AF
  • 10fps continuous shooting

dan ayu secara peribadi tertarik tang nak transfer ke tab/smartphone dengan "one touch". No need cable or gigi biru.
korang boleh klik iklan tersebut untuk terus ke website sony.com untuk mengetahui lebih lanjut mengenai product.

Kesempatan ni, ayu ucap alhamdulillah, dan terima kasih buat rakan-rakan yang sudi datang bertandang ke blog kecil ayu.. Tanpa korang siapa lah ayu. Dan tanpa korang, takdelah nuffnang nak kasi lekat iklan. hehe

dan.. thanks to Nuffnang & Sony atas kesudian memilih blog ayu zan untuk melekatkan iklan. :)

Nota : ayu memang minat SONY. :) stylish kot.

10 comments:

Norhasniza Khalid said...

waaaaa.... jelesnyya, mama satu hape pun takde, kiciwa sikit jugak ni... tahniah ayu...

huny madu said...

Tahniah ayu :) tertunggu tunggu gak mana tau dapat cpuv baru hihi

Ayu Zan said...

@Norhasniza Khalid

xpe.. ada nnti rezki mama. :)

Ayu Zan said...

@huny madu

xpe..akak da banyak cpuv.. bratur sampi.ehehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

Tahniah2..

ctfand said...

Alhamdulillah..tahniah ayu. Moga murah rezeki selalu... :)

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum,,,ayu,

Tahniah yer dapat cpuv daripada sony,,, moga sukses selalu k.

mselim3

Cik Mun said...

tahniah ye :)

Khir Khalid said...

Tahniah.. semoga terus sukses.. :)

adzairdawati makdara said...

congrats