Nuffnang

05 October 2013

Chicken chop ohsem



Assalamualaikum.
Ni cerita malam sabtu. Gi pekena chicken chop hutan bandar mawar JB. Kira sapa area JB tak tahu chicken chop sedap memang peplik. Yang chrunchy chicken chop(goreng mcm nuget tu) RM5 sahaja.
Tapi malam tu, ayu makan Grilled Chicken Chop. Harga RM7.50. Dan orang sebelah ayu tu makan Lamb Chop RM10. Pon sedap dan elok masaknya. ;-)
Tapi, sangat ramai ya kat situ. Sampai beratur-ratur nak makan. Dok cop-cop meja. Tunggu orang makan. Ish ish ish.
Btw, korang try la kalau datang JB. :)
Ada 1 lg port. Chicken chop kat Ateh Corner taman universiti Skudai..rm5 free air. Pun best gak tu. Hehe
Ni online guna phone. Gambar akan keluar dulu tau. Memang xberapa nak comel entry. :)

Published with Blogger-droid v2.0.10

12 comments:

cik atie said...

sedapnye... :)

memmetlenggeng said...

kat mana ni ayu, minggu depan g Johor boleh la survey..hihi

nuyui a.k.a miss YUI said...

hrga berpatutan cmtu =0

Mar Mansor said...

yup..hutan bandar..sapa xtau..tp ibu tak pernah g..kih3

Norhasniza Khalid said...

mama tengah mencari gak ni, nasib ayu beritahu mama lokasinya.... terbaiklah..

nurul_diya m. nor al-haj said...

Org sebelang Ayu tu siapa yerk... :p

Ayu Zan said...

@nurul_diya m. nor al-haj bakal suami. :p

Ayu Zan said...

@memmetlenggeng

kat JB kak. just google hutan bandar JB. :)

Aku Penghibur said...

wahhh sedapnya :) dah lama tak makan ..mahal tak ?

Ayu Zan said...

@Aku Penghibur

murah.. kalau chicken cop goreng tu rm5. grilled rm7.50, lamb cop 10.00

Khir Khalid said...

Wah.. murah.. sure sedap juga kan. Manti turun JB boleh cari ni.. Thanks sharing :)

Ayu Zan said...

@Khir Khalid

try la en.khir.. very nice :)