Nuffnang

28 October 2013

Cuci Gambar Murah

Assalamualaikum

semalam baca entry kak juneaina dia cuci gambar dengan PIXAJOY.
pixajoy 
Serius murah sangat. Hanya 25 sen untuk 1 keping.
print screen dari web dia
Promo Price dia adalah :

Size : 4R (4" x 6") 
Paper Material :
Art Card 230gsm with gloss/matte lamination
(1 sided only)
24pcs RM 6.90   (With One Frame Box)
96pcs RM 23.90   (With Two Frame Box)

&

Size : 8R (8"x 10") 
Paper Material :
Art Card 230gsm with gloss/matte lamination
(1 sided only)
2 pcs RM 8.00 (minimum order 2 pcs)  
(With One Frame Box)


FRAME BOX yang include sama tu adalah seperti ini :


 Then, ayu pun terus la SIGN UP & BUY VOUCHER tu dan tersangat lah eksaited nak cuci gambar-gambar. Rasanya dah lama betul tak cuci gambar. Sampai ada sesetengahnya dah hilang entah ke mana. huhu

Ayu try promo yang 96 pcs 4R RM 23.90 + RM 8 (postage) = RM 31.90 berbanding kalau cuci kat kedai sekarang dah 50 sen ke atas untuk sekeping gambar 4R. Huh! berapa punya banyak save cost kat situ kan? Lagi-lagi kalau korang beli banyak-banyak voucher (boleh beli banyak tau).. Postage bayar 1 kali aje. :)

voucher code dia.

kalau tengok pada expiry date voucher, 26 /12/2013. dats means.. korang boleh beli dulu voucher dia dan boleh pilih/edit gambar korang puas-puas baru lah submit gambar-gambar untuk di print kan.

Kenapa kena beli dulu voucher tu? SEBAB Introductory Offer tu sehingga 4 November sahaja (sekarang ada offer lain)! So, ofcoss kena grab cepat. Senang kan sekarang, tak yah gi kedai gambar dah, urus melalui hujung jari sahaja. :)

Kat Pixajoy tu ada promo untuk photobook juga. Nanti pun ingat nak try gak photobook tu. hihi.. 
RM 40 sahaja untuk print photobook yang kita design sendiri. Murah kan? 50% off tau tu.

NOTA : Sekarang tengah tunggu gambar-gambar siap dan pos. 4 hari bekerja..

korang kalau nak join PIXAJOY untuk print gambar / deco photobook boleh KLIK SINI. (kena sign up dulu ya)

Update! Harga berubah ikut promosi dia. jadi, kena tengok harga semasa ya kawan-kawan

8 comments:

Fais-SKA said...

nice sharing ni =) bnyak btol boleh jimat kt situ..tp sy xsuka bergambar..gmbar sndri pn xde sgt hu3..apetah lg nk cuci..kalau yg berminat bleh la cuba skarg

Kathy Rbain said...

ye la...jimat..tqvm sis..

Azlan Strider said...

lama dah tak cuci gambar..sekarang semua save pakai digital jer..tapi bahaya gak simpat format digital nie, sekali corrupt, abis semua...

Regards,
-Strider-

wanariahamiza said...

Wah! Sangat murah. Baru-baru ni saya cuci gambar, dapatlah 40sen sekeping. Itupun dah habis murah. Rupa-rupanya ni lagi murah. Tapi sayangnya, semua gambar dah cuci.

Khir Khalid said...

Wah.. murah, menjimatkan & berbaloi..

Sadatul Razini said...

salam, cane eh nak beli voucer tu? xtahu nak tekan mana. hu

IbuNoey said...

wah..murah ni..kena grab cepat..akak pun dah lama nak print gambar AniqFiras tapi susah nk cri yg murah..

tapi offer sampai 4hb je..akak dah ter'miss' la ni. :(

Muhammad Khairuddin Lim said...

Terbaik