Nuffnang

22 October 2013

Ladies GiveAway

Assalamualaikum.

Ayu join GA anjuran Aina Mansor. Macam ayu katakan, ayu suka join GA yang simple simple sahaja. Yang perlu follow,like sikit-sikit memang ayu suka. :) So, gurls.Jom join.. Syarat adik Aina kasi simple je. Follow blog dia, follow Insta dia, dan buat entry. :)

Tapi siapa-siapa yang handal dan kreatif buat entry lagi berpeluang rasanya.. Sebab cik Aina kita ni ada kategori Entry Kreatif tau.

Kalau berminat nak join GA mudah ni KLIK sini  ya. Good Luck!


Ladies Giveaway

TAMAT - 3 NOV 2013

4 comments:

PakcikLie PCL said...

gud luck lah ye Ayu..so gentlemen xleh join la kan.

Cik Itah@RRP said...

gud luck :)

Fais-SKA said...

Selamat ber GA =)

Tetamu Istimewa said...

Rajinnya sertai segmen. Tahniah, semoga berjaya ya.