Nuffnang

20 October 2013

Blogger Johor Bahru - 1

Assalamualaikum

Amboi tajuk.. kenapa ada -1? Sebab mengharap ada 2,3,4 dan seterusnya.. :)

sabtu lepas entry ini, ayu ada cakap nak jumpa 2 orang akak blogger. Asalnya memang nak jumpa blogger Mama As tapi tak menjadi-jadi. Almaklumlah macam-macam urusan mengekang menyebabkan perjumpaan bertangguh.

Nak di jadikan cerita, Kak Uni - Blog Mymystorymory.com nak kasi ayu hadiah sempena menang contest rumah idamanku. So, kami decide jumpa di Aeon Permas Jaya (Jusco) yang berdekatan dengan rumah ayu.

Sangat-sangat happening u olls.. :)

blogger kak uni. dia la yang kasi ayu hadiah buku mudahnya mengemas rumah. :) TQ kak.

ayu dengan mereka. dan juga buku hadiah..:)
ni mama as ya.. tengok baby sufi. she's adorable ok... :)

kami plan kalau ada masa terluang nak jumpa lagi lama sikit. malam tu jumpa kejap sangat. hihi

Nota : Ayu ucap thanks a lot kat kak uni untuk hadiah itu.. dan thanks a lot juga kat mama as sebab beliau share tips untuk raih follower dan peminat blog. hihihi.. Mengkagumkan usaha beliau.. Lepas ni nak cari geng blogger JB ramai-ramai lah. mesti best. hihihihi

15 comments:

Kisah Si Dairy said...

rupanya ayu org jb..senang lah nanti nak buat gathering untuk blogger jb...mama ada mention nak jumpa blogger...ingatkan nak jumpa dekat area pasir gudang...klu tak boleh join kan...hihih

Asha Lya said...

bestnya dapat jumpa geng2 bloger..mesti meriah kan :)

TelingaBulat said...

seronoknye dapat jumpe.TB ritu pn g aeon permas.saje jln2 crk brg dapor heheh smbil tgk ade sale x

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

ramai blogger dari negeri johor.. mesti best kalau dapat berkumpul semua..

huny madu said...

Bestnya dapat jumpa rakan2 blogger, rindu mama as :(

Khir Khalid said...

Wah best dpt gathering bersama geng2 blogger kan.. tahniah.. semoga ukhwah bertambah berkat.. amin :)

ros_reeza said...

Syok ye dapat jumpa ramai-rtamai gitu :)

Ros pun baru pindah JB :)
baru tak baru la, dah setahun :)

PakcikLie PCL said...

owh ni kisahnya ~ semakin akrab bila dah bersua muka. ceria semuanya.

memmetlenggeng said...

ooo..dah jumpa ye...seronoknya..lain kali kalau akak g Johor lagi akak ctc ayu ye...

Mazni Munawar said...

wahh dpt jumpa dgn blogger2. seronoklah :D

Uni_Aqilah said...

Hai Ayu. Kak Uni here. Wah cepatnya update blog. Kak Uni masih mengarang ayat lagi. Hehehehe..

Moga persahabatan yang terjalin akan berkekalan ye. Keep in touch.

p/s : Fon num dah ada kan? So papehal leh sms / whatsapp. :)

Yumida Huda said...

beznye ayu
ske tengok u olls
comelnye sufi
yumida isi tabung Nuffnang sini - churp2 - selamat menabung :)

Za said...

dok dekat2 mmg senang nak jumpa . semoga ukhwah tu lebih kukuh ...

Norhasniza Khalid said...

hihihi, wah! dah update dah ayu.. hihi, meriahkan malam tu, seronok betul rasa.. banyak betul citer nak dikisahkan, tapi sayang, masa tak cukup, lain kali kita buat lagi nak..?

Tetamu Istimewa said...

Wah, dari maya dapat jumpa secara realiti.