Nuffnang

29 October 2013

Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida


Assalamualaikum, peace upon you.

macam biasa.. ada kesempatan, mesti nak join GA. hehe
GA ni end harini.

Jom klik. Sempat lagi ni.




Dengan ini shida wakil dari www.reddelima.com menganjurkan Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida yang akan berjalan selama 2 minggu bermula hari ini 15.10.2013 bersamaan Hari Raya Aidiladha dan akan tamat pada 29.10.2013. Pengumuman pemenang akan diumumkan selepas Part 2 Giveaway dijalankan pada 30.10.2013 dan akan tamat 12.11.2013 (2 weeks). Shida berharap GA ini akan mendapat sambutan dan meriah seperti GA sebelum ni. Inshaa Allah. Kita tengok syarat-syarat wajib korang kena follow :

 syarat-syarat wajib : 
  1. Like dan Add Facebook Sponsors :  
  2. Like dan Follow Blog Shida :
  3. Buat satu entri bertajuk :  Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida
  4. Copy dan paste kod dalam entri korang
  5. Submit link entri dekat komen entri Giveaway ini

10 comments:

Norhasniza Khalid said...

gud luck ayu...

wanariahamiza said...

Selamat berjaya.

wanariahamiza said...

Selamat berjaya.

najiah shaharain said...

goodluck!:d

Uni Aqilah said...

Hari ni dah 30 oktober. Terlepas la nak join.

husna zahidi said...

Assalamualaikum
berkunjung dari segmen yang sama..
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-1-by-dunia.html

goodluck ye!! =)

Kisah Si Dairy said...

salam singgah dari segmen duniashida.com
http://www.kisahsidairy.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-1-by-dunia.html
good luck and happy blogging ye.

IntaNBerliaN said...

good luck.. akak pun join :-)

Shida Radzuan said...

salam :) thanks sbb sudi join dan support GA ini..Inshaallah pemenang shida akan umumkan dlm msa tdekat ni, selalu singgah blog shida k untuk tdk tlepas hadiah-hadiah yg smmgnya awesome ni :)

gudluck :)

yg ikhlas : Shida Radzuan
Blog : www.duniashida.com

Reddelima Giveaway part 2 sedang berlangsung dan HADIAH UTAMA sebuah Percutian ke Pulau Satang Kuching, Sarawak secara percuma diberikan :) jgn lupa join ya :)

Amirah Azman said...

PROMOSI TUDUNG PLAIN KANGGARO..DAPATKAN SEKARANG ! HARGA SEHINGGA RM6 SEHELAI
http://eira-shamiera.blogspot.com/2013/10/promosi-akhir-tahun-tudung-bawal-plain.html