Nuffnang

11 November 2013

Hadiah GA Kain Sari

Assalamualaikum.

Setelah menang beberapa GA/contest dapat perfume, buku mudahnya mengemas rumah, buku mudahnya menjemput rezeki, shawl satin  dan saguhati RM 50,  hampir 1 bulan gak tak ada menang apa-apa dan sangat kurang join GA. 

Rupanya rezki berpihak pada ayu masa join GA anjuran YUI di entry ini.
dan ayu telah menang kain sari tajaan SARI NAJWA COLLECTIONS (SNC)

Kain ni tak mesti buat sari je kan. Boleh juga buat baju kurung, jubah, baju punjabi or etc.
bergantung pada kreativiti masing-masing.

sari najwa collection
parcel diterima.
mahal kan? hihihi

So, sekiranya ada yang minat nak cari kain-kain jenis sari, boleh contact seller SNC  ni :

       page
Website : Sarinajwa

Dan, kesempatan ni ayu ucapkan thanks kepada Yui untuk GA anjuran beliau.
Kalau buat GA lagi, ayu pasti join lagi jika ada kesempatan.

Jom kita terjah Blogger Yui.

:)

14 comments:

Kisah Si Dairy said...

tahniah ayu

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhamdulillah..tahniah dear =)

bulan ni ada GA lg..tp biasa je..hihi

Mazni Munawar said...

tahniah :)

JunAina said...

Alhamdulillah rezeki...mula berangan nak buat apa dengan kain sari tu gaknya eh...:)

Yumida Huda said...

wah mahalnyeeee...rega dia 1oo tuuuuu
tahniah ayu..alhamdulillah murah rezeki

Mazatul Azura Muhamad said...

Tahniah Ayu :)

Zamani Abe said...

Salam~ Thanks sebab datang singgah ke blog Zam.. Apapun ada pembetulan pada info yang Zam kongsikan tentang cool fever tadi ~ Sorry sangat2! Jemput singgah entri Zam yang terbaru : Pembetulan JANGAN Tampal Cool Fever Di Dahi Anak

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

taniah ayu.. semoga murah rezeki.. :D

wanariahamiza said...

Kain sari?? Woah.

Tahniah.

Khir Khalid said...

Alhamdulillah.. tahniah. Semoga terus sukses.. :)

Cik Mun said...

tahniahhhh

Bitt (double IS) said...

cantik giler color kain tuh!

Azhafizah Md Nor said...

Congrats! bestnye dapat kain saree.boleh buat baju kurng pahang cantik ni :)

IbuNoey said...

wah,congrats,ayu...best tengok hadiah tu..berkat rajin join GA kan?