Nuffnang

04 November 2013

Print gambar dah siap



Assalamualaikum
Haritu ayu ada citer yang ayu try pixajoy utk print gambar promotion kan. 96 pcs = rm23.90.
Tu dia hasilnya. Ayu tak ambil glossy, tapi try matte. Dan kualiti memang amatlah berbaloi. Dan servis diia cepat. Dia cakap 4 hari bekerja dan ayu rasa macam kejap je. Hari ke -4 semua gambar dah sampai.
Lepas ni, ada event apa-apa boleh try photobook pula. Sebab lebih mudah nak simpan koleksi gambar yang telah dibukukan. Hihi.

Nota : klik sini jika berminat. :)

update : Promo murah ni dah tamat ya.

update : new promo http://ayuzan.blogspot.com/2013/11/promosi-di-pixajoy.html sehingga 2 DIsember 20`13
Published with Blogger-droid v2.0.10

8 comments:

ctfand said...

Nanti nak try la.. Keadaan skg ni bilanya print gambar kat kedai..hihi. Thx for sharing, ayu..

Uni Aqilah said...

Ayu, pixajoy ni kat mana? Dia buat delivery by pos ke rumah atau kita kena pick up kat kedai?

Dhia Dirham said...

hoho murahnya

wanariahamiza said...

wah! Akhirnya siap. Tapi sekarang ni, susah sangat nak jumpa kedai gambar yang bagi album sekali. Kalau dulu, setiap kali cuci gambar, mesti terus dapat album percuma. :)

Sadatul Razini said...

sy pon da tpengaruh. wahaha. tp ada xpuas hati sket ng servis on9 tuh. hm. sy pon pilih matte gk. hrap cntik la . btw x sangka awk pon b2b. bila majlis? :)

azizah :) said...

menariknyaa...buat la photobook yunk..

IbuNoey said...

wah,suka tgk hasilnya..;)

Eraz Fadli said...

Eraz ada satu photobook.. Hadiah dari seorang kawan baik.. Hadiah gambar-gambar perkahwinan..