Nuffnang

26 November 2013

Giveaway Peserta Bertuah

Assalamualaikum. 

Hehe. Macam biasa, kak yumida anjurkan GA mesti join. Manatahu kalini ada rezki ayu. huhuhu


KLIK BANNER UNTUK JOIN

HADIAH:


Pemenang akan menerima sehelai blouse gojes menawan ni. Mungkinkah anda pemenang bertuah tersebut. Jengjengjeng… Jom! Sama-sama kita raikan GA simple ni.


TAMAT: 31 DISEMBER 2013

7 comments:

Hanih Borhan said...

Ah banyaknye kalau hadiah GA tu girl stuff... Dah tu kalau sy menang tak kan sy yg kena pakai ;p

Khir Khalid said...

sy join juga.. gud luck.. :)

Yumida Huda said...

thanks ayu coz sudi join..all d bez k

hanif: pakaian pempuan khas utk pempuan pakai, boleh bagi adik, kakak, anak buah, sepupu, kawan, gf ker... :)

Kenit Cinonet said...

Assalamualaikum, kenit terjah sini dari segmen yg sama. Semoga berjaya ye (^_^)

http://rusukiri.blogspot.com/2013/11/giveaway-peserta-bertuah.html

Invisible Me said...

Tak join lagi tapi cantiklah blouse tu..

IbuNoey said...

good luck,ayu..seronok kan kalau join GA..;)

Yumida Huda said...

THANKS sudi join giveaway Yumida :)
Sila semak nombor penyertaan anda kat sini: Senarai peserta RASMI Giveaway Peserta Bertuah

*andai entry penyertaan anda tidak tersenarai sila maklumkan di kotak komen
*kalau ade 2 penyertaan anda pada senarai tersebut, maklumkan juga k
good luck :)