Nuffnang

25 November 2013

Promosi di Pixajoy

Assalamualaikum

ingat tak haritu ayu ada cuci gambar murah?
sekarang pixajoy buat promo lagi.


sah hingga 2 Dis 2013
Ada item-item promo dia :

Photo Print, Calendar, Poster & Photo book.

UPDATE : 3Dis2013 (promo hari krismas photo printing RM 25 - 96pcs 4 R)
tu promo item dia

Korang yang minat, try lah. ayu ingat nak try poster RM10 pulak kali ni. :)

Harus diingatkan, untuk cuci gambar atau print apa-apa di Pixajoy haruslah sign up dulu ya..

Klik untuk ke Pixajoy : Hold on to your memories - preserve them in photo books.

1 comment:

Khir Khalid said...

Menarik juga ni Ayu.. thanks sharing.
Menabung Inti kt sini.. :D