Nuffnang

27 November 2013

Ku Bersyukur

Assalamualaikum.

harini ayu nak share 1 lagu unsur pop ketuhanan yang melodinya mengingatkan ayu masa zaman sekolah menengah. Lagu nasyid yang catchy ala-ala lagu UNIC, inteam di zaman itu.

Lagu ni nyanyian Taleeb Mizad yang bertajuk Ku Bersyukur. Kalau korang nak tahu, Taleeb ni artis baru di bawah naungan Hijjaz tau.


suka ayu nak petik berita dari web sinar harian mengenai penyanyi muda sebaya ayu, dan se-Muar dengan ayu juga kawan bakal suami ayu ni.

keratan sinar harian

Ayu mendoakan niat untuk terus berdakwah dalam lagu itu kekal di landasannya. Mencipta, menyanyikan lagu-lagu berunsur 'islam' dan mengajak pendengar kembali ingatan kepada pencipta pasti ada saham pahalanya kan?

ayu ada share lagu Restu Cinta By Taleeb Mizad di sini.

:)

15 comments:

Kisah Si Dairy said...

baru ke...akak tak pernah dengar pun

Khir Khalid said...

Subhanallah walhamdulillah.. sentiasa bersyukur. Salam khamis Ayu, semoga ceria...
menabung mah sing sini.. :)

Muhammad Khairuddin Lim said...

syukur selalu.

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum...akak pn baru dengar lagu ni...

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum...akak pn baru dengar lagu ni...

nuyui a.k.a miss YUI said...

baru tau ni =)

Cik Mun said...

ooo..mun pun baru tahu ni~

TelingaBulat said...

ayu ,tb baru tau..klu seangkatan kumpulan unic mmg best la lagu diee..nnti tb dgr

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

akak tak pernah mendengarnya.. terima kasih berkongsi.. :D

Sukma Haron said...

thanks for share...tak pernah dengar lagi.....

wanariahamiza said...

Sama la macam mereka semua. Tak pernah dengar juga.

Mar Mansor said...

pertama kali mendengarnye..

Taleeb Mizad said...

Alhamdulillah terima kasih banyak2 ayuzan.hehe smoga kita smua dibawah rahmat Allah selalu amin :)

Taleeb Mizad said...

Alhamdulillah terima kasih sbb share lagu ni dan restu cinta utk post yg lama.smoga Allah merahmati kita semua amin :)

Ayu Zan said...

@Taleeb Mizad sama-sama :)