Nuffnang

20 August 2014

CPUV 13 & 14 : Mayfair Bodyline & IKEA - SISAN

assalamualaikum

alhamdulillah.. dalam pada kurang update sejak raya dan susulan dari itu lappy rosak pulak, sejak berPC baru ni cek-cek kat nuffnang, dapat 2 cpuv. alhamdulillah.. syukur syukur.. boleh menabung untuk baby. hihi


yang ke 13 dari Mayfair Bodyline dan yang ke 14 dari IKEA.

Syukur..

thanks a lot kat kekawan, yang terus menyokong ayu.. :) dan thanks juga kat mr nuffnang, mayfair dan ikea kerana memberi kepercayaan kepada www.ayuzan.com untuk bermedan iklan. hihihi

6 comments:

Khai♥Rin : anies said...

Blanje kepsi 1! ;)

memmet lenggeng said...

Tahniah ayu. All the best

Cik Aann said...

tahniahh!! nak jugaaakk!

insyaAllah i will get it soon!

Mobile Water Filter? Ade ke?

Dilaella Ella said...

Tahniah Ayu :)

IbuNoey said...

wah,best,best..akak pun ada gak dapat CPUV walaupun lama dah tak update blog..tapi setakat satu,dua je la..;)

Wishy Haunted said...

tahniah