Nuffnang

05 August 2014

Laptop comel saya rosak!

Assalamualaikum.

Lahai..seminggu raya tak on laptop, semalam dapat update blog 1x je. Pastu pagi ni on, dah tak mau hidup. Dan ada lah keluar tulisan tulisan tu.

Dan mengikut kata encik suami. Laptop ayu kena format.

Ntah bila sempat nak hantar pi kedai. 2 tahun 9 bulan pakai baru kali ni meragam.

Aktiviti berblog terpaksa dikurangkan. Sebab update guna phone ni tak leh masuk gambar. Nanti dia keluar kat blog besar gedabak. Hehe

7 comments:

ctfand said...

Update guna phone mmg agak kurang ummpph.. Tu sbb akak belum sempat update cerita2 raya..sbb laptop kesayangan suami banyak pakai..he he. Skg ni akak masih bersiaran dari Lahad Datu.. ;)

Farah Waheda Wahid said...

Laptop comel iolss suami pakai...he he he...

Khai♥Rin : anies said...

alololo cian nyerrr

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam syawal ke-9,maaf zahir batin...Diana pn bru berapa hari dpt update blog gara2 laptop Diana rosak dn tk boleh da d perbaiki...lepas beli tab barulah dapat update blog...

Mar Mansor said...

nanti dah ok laptop tu leh la update banyak2..

QasehnyaRania said...

ciksu selesa update blog gna hp j skrg.
sjak laptop lama hilang, jd mls nk on laptop pengganti ni.dok teringat2 je kat laptop lama.huhuhu.ke mana la dia? sapa la dpt dia..

Sya Mimie said...

Laptop klau rosak mmng sakit jiwa. Klau nak bw ok lg pkai fon.. Tp klau nak taip entry lebih best pkai laptop. Puas nak membacanya.. :)