Nuffnang

19 August 2014

Doorgift Tasbih Dalam Uncang

Assalamualaikum.

memandangkan ayu dah tak morning sickness dan ayu pun dah ada PC untuk buat kerja-kerja meniaga ni. Ayu dah open order semula untuk belian tasbih yang siap dengan uncang beserta TQ tag.

Untuk belian atau maklumat lanjut berkaitan harga doorgift tasbih dalam uncang ni boleh terus rujuk blog tasbih ayu di SINI.

Kalau area JB atau Muar nak order boleh COD juga untuk memudahkan dan menjimatkan.

Tasbih pelangi dalam uncang

Tasbih Pesona dalam uncang

TQ :)

5 comments:

Khai♥Rin : anies said...

Cantik nsimple

memmet lenggeng said...

kreatif dan mudah

nuyui a.k.a miss YUI said...

moga bisnes semakin maju

aamiin.

Sya Mimie said...

Asslmkm ayu.. Seronoknya ada bisnes sndiri...

IbuNoey said...

comel jer..hehe..lepas ni kalau ada event,bolehlah jenguk-jenguk doorgift ayu..;)