Nuffnang

21 August 2014

Promosi Photo book Murah RM57 di Pixajoy

Assalamualaikum

sempena bulan kemerdekaan 2014 bertemakan Di Sini Lahirnya Sebuah Cinta, Pixajoy buat promosi untuk print photobook dengan harga serendah RM57. Rasanya ayu tengok segala size dan pages yang di tawarkan tu semua harga RM57/book.

siap kalau korang order :
Stylish Layflat Hardcover
Photo Book 6" x 8"
Portrait or Landscape, 20 Pages
RM57

NORMAL PRICE
RM 165
YOU SAVE
65%

dapat FREE

FREE Mini Softcover 6" x 6", 36 pages
Photo Book *



Apa lagi.. untuk yang kaki cuci gambar, kaki print photobook.. jom la join offer ni. Tempoh belian sehingga 31 Ogos 2014 dan voucher sah digunakan sehingga 2 Mac 2015. So, boleh beli awal kalau rasa nak guna untuk wedding or coming baby hujung tahun ni atau awal tahun depan. hehe..

Ayu pun cadang nak tempah 1 photobook.. hihi..

Jom order sama.. kat link pixajoy ni..

Ayu selalu review pixajoy di sini.

5 comments:

Cik Mun said...

waaaaa..mcm best je..

mama amir said...

thanks for sharing...bolehla untuk kenangan kan...^_^

memmet lenggeng said...

akak ada dua lagi belum redeem..hihi

Mel said...

ini patut war2kan pada yang nak berkahwin atau sambut baby. Kita yg pengantin lama ni, mood print gambar sudah hilang..uhuuu

Sya Mimie said...

Menarik tu.. :)