Nuffnang

25 December 2014

DIY Guest Book

Assalamualaikum

Hujung bulan 11 haritu member ayu kawin... Dia bagi dana.. Dan ayu tolong dia buatkan simple guestbook dalam kesaratan mengandung. Hihi..

Simple. Beli sketch book, balut dengan cotton hitam, beli lace merah semeter.. Letak di tengah dia. Untuk label nama pengantin ayu print kat kertas tebal, tampal kat felt hitam. Selebihnya hiasanya..ayu tambah juga penanda buku love tu.

Pen pulak.. Ayu beli sepaket kat jusco. Terus ada banyak warna. Colourful sikit. Hihi

Bekas pen, ayu guna kotak. Balut cotton corak hitam merah. Hias reben.

Frame. Ayu pakai frame kayu. Hias reben je. :)

Tetiba jadi tema HITAM MERAH. Even pengantin kata kat ayu, tak kisah warna apa.hehe


Tu jelah dapat tolong member ayu haritu. Hopefully beliau suka. 

Dan semoga pasangan pengantin baru ni berbahagia sampai syurga dan dikurniakan zuriat soleh dan solehah.
 (Mereka suami isteri sekelas dengan kami suami isteri)

5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

kreatif

QasehnyaRania said...

menarik.
kreatif mak yong ni..
dah bsalin ke ayu?

Ayu Zan said...

QasehnyaRania : lum lagi ciksue. Hehe.. Menunggu hari. Nak dekat 39 wk dah

izzeyda said...

apapun cantik dan menarik tuh.. kreatif ayu..

Azwar Syuhada said...

Kreatif :)