Nuffnang

19 December 2014

DIY : Nursing Pillow

Assalamualaikum

Awal mengandung dulu ada ayu share ayu cuba buat nursing pillow/maternity pillow. Dan, dah dekat due ni, ayu modify sikit bantal tu. Kasi kembung sikit. Dan sesuai la untuk nyusukan baby comel nanti.hehe

Pastu.. Ayu tukar batang bantal baru. Dan masih tak puas hati, ayu buat sarung sekali. Nanti kotor, bole basuh sarung je. Hehe.

Nanti nak tambah tali kat bahagian bawah hujung bantal tu supaya masa bantal ni dol kat riba kita...bole adjust ikut tahap kelebaran pinggang kita agar lebih selesa...



Baby besar sikit nanti boleh buat support baby baring juga. Hehe


Ni last kot diy baby stuff. Hihi. Hopefully betul la last. Tak tersimpan simpan barang menjahit ni. Hoho


6 comments:

izzeyda said...

Menarik bantal tuh.. itulah untungnya boleh menjahit sendiri..

budakbandunglaici said...

Boleh buat duit ni

h- Zinnirah said...

dalamnya akak isi apa ya? buatkan satu T-T

Fuza Musa said...

Wah...bakat menjahit ni memang kelebihan bakat !!

Ayu Zan said...

Zinnirah. Akak isi fiber.. Mcm kapas..gitu.. Bole beli fiber tu kat kedai alatan jahit.

Syuhada Amir said...

Salam perkenalan Ayu :)

Wah bestnye pandai menjahit...semua boleh jahit sendiri..jimat duit :)

nnt singgah2 la blog kita jgk ye..
http://ummuzuhayr.com