Nuffnang

01 December 2014

Maternity Photoshoot Tak Sengaja

Assalamualaikum

Maaf lama tak update. Internet bermasalah. Nak guna phone pulak berkali kali sign in blogger tak lepas. Sebelum ni ok jer. Maka..terus jd malas nak berusaha. Hihi

Alhamdulillah.. Skrg kandungan ayu masuk 35 minggu. Biasalah.. Mula dah sakit situ sana sini. Braxton hicks pun dah beberapa kali melanda. Apepun cabaran, tetap ayu rasa indahnya menghamilkan amanah Allah dalam rahim ni.

Sabtu lepas ayu g wedding sahabat baik kat kundang ulu. Otw balik, ternampaklah view sawah yang super duper cantik. Dulu teringin nak outdoor kawin kat sawah tapi masa tu sawah tak cantik. Jadi  encik husband pun amik keputusan berhenti kejap dan snap 2-3 photo. Actually banyak gak snap. Tapi snap sendiri without bantuan monopod… stand atau kamera canggih kan. So.. Mmg kena berulang kali utk dapatkan shoot menarik. Letak phone atas tanah. Pastu ada idea.. Amik kotak dlm kereta pulak. Hehe...

Maka terjadilah maternity photoshoot yang tidak disengajakan.




Limited nak masuk gambar
 Pakai phone kan. Tapi ni jelah yang dpt ayu share. Hehe. Btw.. View sawah tu sangat lawa.. Kalau cukup prop utk photoshoot..mesti lagi lawa..

Note : ayu mmg dok berangan nak buat maternity photoshoot. Tapi nak yang free je. So. Kalau nak buat. Kena setting cun cun. Pastu snap je sendiri. Dan print photobook kat pixajoy.hehe.. Jimaatt.

13 comments:

thisni3zahata said...

Wah...Semangat gitu..Huhu.. X pe la .. Janji sndiri puas hati..huhu

Farah Waheda Wahid said...

wah menarik boleh buat photobook ni dan juga sebagai kenang-kenangan...

hidayu ayumie said...

Heheheh cantekk.. ayu xsmpt pon nak ambek gamboo mase perut mmboyot... ade lah sekeping dua je...

QasehnyaRania said...

ini pin kira aci la kan.cntik.
ciksu pon suka pemandangan sawah.maklum ke anak kedah.hihi.dibesarkan dgn dikelilingi sawah padi.

ctfand said...

alolo...so cute... :D

Mas Zull said...

assalamualaikum ayu...terbaikkk...;)

Ayu Zan said...

@thisni3zahata haha... saje je kak. xdisengajakan ni

Ayu Zan said...

@Farah Waheda Wahid cadangnya mcm tu kak farah..

Ayu Zan said...

@hidayu ayumie ayu pun ni aje sempatnya..

Ayu Zan said...

@QasehnyaRania tu ar ciksu.. kira aci la kan.eheh

Ayu Zan said...

@ctfand segan i kak. kikikkiki

Ayu Zan said...

@Mas Zullwaalaikumsalam sis.. hihi. tq

Mar Mansor said...

cantik!!!