Nuffnang

29 December 2014

Setahun Jadi Isteri Dia

Assalamualaikum

Semalam 28/12/14 genap 1 tahun bergelar isteri kepada seorang suami.

Alhamdulillah, itu yang paling sesuai untuk ayu lafazkan ke hadrat ilahi. Dan BiG THANKS buat suami tercinta.

Ayu berdoa agar kasih yang terbina bawa sampai ke syurga... Tahun ni berdua. Tak lama lagi bertiga. Semoga cahaya mata yang bakal lahir ni menambah utuh ikatan yang dibina.

Dalam kesaratan 38 minggu 5 hari, semalam ayu dan suami tetap gak dok meraikannya even simple calebration. Ayu dah syukuuurrr sgt semalam.

Suami belanja makan kat nando's.. Makan kek secret recipe chocolate indulgance kesukaan puan isteri dan jalan-jalan dating kat Puteri Harbour sambil bergambar kenangan. Hihi.

Banyak gak berjalan semalam. Sampai dok terfikir. Esok boleh terbesalin ke? Hihi. Nampak gaya baby comel masih nak duk dalam tummy ummi lagi. Hihi.. Agaknya memang baby nak lahir januari kot. Boleh raikan birthday nanti dengan ummi. Sebab ummi pun birthday bulan januari.

Tak kisah la baby.. Ummi daddy tetap sabar tunggu baby comel lahir. Even ayu dok eksaited tengok kawan yang due dekat dekat ayu sumer dah deliver. Hihi..

Ok, kite belanja satu gambar ye. :)



5 comments:

Ai Kajiwara said...

hehehe moga dipermudahkan ayu bersalin yer!!! baby comelll

Ayu Zan said...

Tq dear...aamiinn

Mar Mansor said...

happy anniversarry ayu & suami..semoga dipermudahkan ye

izzeyda said...

Happy anniversary ayu dan suami.. semoga kehadiran baby comel akan menguatkan lagi kasih sayang kalian.. apapun akak doakan semoga dipermudahkan proses bersalin ayu nanti..

izzeyda said...

Happy anniversary ayu dan suami.. semoga kehadiran baby comel akan menguatkan lagi kasih sayang kalian.. apapun akak doakan semoga dipermudahkan proses bersalin ayu nanti..