Nuffnang

31 July 2013

Ayu Dapat Bookmark & Hadiah Raya

assalamualaikum.

harini ayu dapat bookmark & hadiah raya yang di pos oleh akak comel ina from IntanBerlian
well.. ayu rasa..sangat-sangat happy. tau kenapa?
sebab masa kak ina mintak address nak pos ritu, ayu ni baru je nak aktif semula berblog.
so, secara xlangsung kak ina telah menambah pil semangat dalam diri ayu. hehehe

yela, ayu dilema berblog ni.. rasa rendah diri nak bercerita dan sharing apa-apa..
tapi bila ayu tengok blog otai-otai, tengok diorang jujur dalam menulis.
tulis lah apa sahaja pun, semua entri mereka akan jadi best.
so, thats inspired me.

mungkin tahun depan kot boleh ayu balas bookmark kak ina ni. ehehhe

btw,

thanks a lot. :)

love,
ayu zan

9 comments:

IbuNoey said...

wah,best la ayu...hehe..

Cik S :) said...

Bestnye dpt bookmark! Sy suke bookmark. Hehe :) Apepun, tahniahh.

ahmad zamani said...

hi hi hi tahniah

Izan Ishak said...

kak izan pun dpt juga bookmark comel ni dari ina. blm sempat nak buat entri lagi.

jgn risau ayu... tulis aje apa pun dalam blog ni selagi tak menyentuh sensitiviti mana2 pihak atau perkara2 yg negatif. kak izan pun suka2 je tulis blog. bila rajin byk lah entri. bila M tu besar... kurenglah jadinya.

Ayu Zan said...

zamani : thanks.. :)

Ayu Zan said...

kak izan : thanks kak. bagi semangat. :)

JunAina said...

Comey bookmark Intan Berlain tu.

Ayu Zan said...

kak jun : tuan bookmark tu pun comel.hehe

IntaNBerliaN said...

alaa ayu xyahla rasa rendah diri yer.. lps ni mesti mkin bersemangat tau.. hihii :)