Nuffnang

30 July 2013

Wanita Yang Paling Disayangi

Assalamualaikum.

entry kali ni berkaitan keluarga.
just nak share apa ayu rasa..

ini mak ayu.
yang baju biru tu..

mak kesayangan ayu. 
harta ayu paling berharga. 
mak ayu ni sngat Kuat, Tabah dan Penyayang orangnya.
wanita paling ayu sayang.
dan kami sangat akrab.
kalau orang mengadu, bercerita, lebih kat kawan.
tapi ayu, mak juga ayu cari dulu.
sebab lepas cerita, ayu rasa mcm mak sangat memahami ayu dengan nasihat dan pedoman hidup yang diberi.

nak describe macam mana ya?

7 hari seminggu, 6 hari kot ayu mesti call even sekejap.

dan, if ada story.. ayu boleh dok bergayut dengan mak sampai se-jam.

hehehe.

mak ayu dah jadi ibu tunggal since abah ayu kembali ke rahmatullah 3 tahun lepas. 
dan, ayu anak sulung. kalau bole dan ayu harap sangat bole, ayu dapat buat mak happy selalu, mencukupkan apa yang perlu, selalu ada mendengar mak jika beliau ada masalah, jadi anak solehah yang menyejukkan hati mak.


Kakak sayang mak.. 

Love,
Ayu Zan

13 comments:

ZQ Batik said...

sejuk perut mak ayu mengandung.

IbuNoey said...

best kan sebab masih ada mak..

Ayu Zan said...

Zq BATIK : moga2 begitulah..

Ayu Zan said...

IbuNoey : ye kak. mum is everything..

Norhasniza Khalid said...

comelnya mak dengan anak...

Ayu Zan said...

hihhi.. tu yg kekadang org fikir adik beradik tu kak...

Cik S :) said...

Comelnye :) Semoga kasih berpanjangan. Tenang hati mak ayu sbb ada anak yg berbakti sepanjang masa.

Izan Ishak said...

tak nampak macam mak n anak. macam kakak n adik je rasa. mesti mak ayu sgt bertuah sbb dikurnakan anak sebaik dan secantik ayu...

k.izan doakan yg terbaik utk ayu dan seluruh keluarga ye.

Ayu Zan said...

cik S : thanks for the du'a dear...

Ayu Zan said...

kak izan : semua org ingat kami adek beradek. hehe

thanks akak.. sbb doa yang baik2..

JunAina said...

Sebak...sayang mak2 kita kan Ayu.

Akak dari kecik membesar dengan mak coz abah meniggal masa akak umur 2 tahun, sayang mak akak sesangat juga.

Ayu Zan said...

kak jun : abah akak pun pergi dulu ya.. ibu ibu tunggal besarkan anak ni strong kan..

IntaNBerliaN said...

sedih plak akak baca entry ni...