Nuffnang

22 July 2013

DIY : bunga crepe

UPDATE : tutorial bunga crepe disini

Assalamualaikum.

okey, entry harini tentang hobi saya la. DIY.
asyik citer masak je kan. kikikiki

since last year, saya gemar membuat crepe flowers ni.
mula-mula belajar dari encik google lah.

dan bila dah ada rentak membuat nya, saya buat 1 jambak letak atas meja kerja. kiki.
but, bunga ni jangka hayat pendek la. sebab crepe PAPER kan?
nama pun paper. 




tapi kalau nak use it as gubahan hantaran, hiasan bilik, bunga telur, handbouquet.
saya rasa sesuai lah utk yang jenis-jenis nak ekonomi.

& kalau masanya tiba untuk saya nanti, saya akan pilih bunga ni kot. 

ikikiki..

ayu, berangan kejap. :)


NOTA : ayu ada jual tasbih murah sebagai doorgift serendah RM1.30.. boleh cek sini http://ayuzan.blogspot.com/2013/12/tasbih-sebagai-door-gift.html

4 comments:

Nira Karmila said...

Minat buat benda-benda macam ni~ (>.<)

Ayu Zan said...

nira pun minat ya? sama ar kite..

Nira Karmila said...

Jyeah! Sepp sikit! (>.<)*
Hehe..

Liza Licha said...

murah dan jimat kalau guna bunga ni :)