Nuffnang

23 August 2013

Income Nuffnang saya tak gerak

assalamualaikum.

tadi bukak blog encik Hasrulhassan tu. entry dia tadi pasal Sebab Income Nuffnang Tak Gerak.
so.. ofcos la ayu terasa..muahaha.. sebab.. income ayu xgerak. hihi

dulu2 masa belog lama..nama bicara hati.. kemain laju (even beberapa posen je sekali masuk)  tapi banyak kali jugak nuff datang. tapi blog ayu yang ni..nuffnang xkenal dah.
setakat ni baru 2x je kat ayu zan story ni.

mungkin sebab ayu tak mesra dengan nuffnang kot. sebab blogger hasrulhassan tu kata, kena aktif-aktif,mesra-mesra. 

ok. lepas ni ayu cuba cuba cuba lagi.  mana tau lama-lama nuffnang perasan kehadiran ayu. hihi

nota :
cemburu membina ayu bila tgok blogger-blogger punya income.

5 comments:

QasehnyaRania said...

in shaa ALLAH cuba lagi k

Norhasniza Khalid said...

mama pun sekerat gitu je.. tak naik naik.. adui, redha jer lah mama ayu...

Ayu Zan said...

Qasehnya rania : yekak.. Always trying.

Ayu Zan said...

Mama : ayu pun redha je mama..

dilaella Ella said...

saya pun mcam tu juga,sikit je income.takpe usaha lagi ^_^