Nuffnang

25 August 2013

korang suka mamee?

Assalamualaikum.

Actually, benda2 fast food ni bukanlah bagus untuk cik perut. Tapi, time dah lapar sgt dan bz sgt..biasanya student lah, mesti memilih mee segera sebagai juadah mengisi perut. Ala.. Ayu pun pernah jadi student ipt, so..fahamlah.hehehe. Kat ipt mesti kedai jual fast food gini laris kan?

Even ayu ni dah duk rumah sendiri..masak hari-hari , ada masa tak menyempat@malas jgk. Hehe.. Baru-baru ni, ayu ada try mamee sllrrrpp! Tomyam & kari berapi. Oh, baru ayu tau mamee punya brand ni, mee nya..kenyal. Hihi. So, kalau spesies xsuka mee kembang-kembang & lembik tu, mamee jadi pilihan hati.

Tapi, mee segera mcm ni jgn ambil jd rutin ya..

Published with Blogger-droid v2.0.10

5 comments:

Nadya Dyana said...

mee memang x bagus tp kalau terdesak makan je la hehe

IntaNBerliaN said...

dulu ms belajor selalu gak wat stok meggi... mklumlah, kne berjimat.. hihii

Byha Nabihah said...

kalau berkuah, suka mamee
kalau selalu tibai mee goreng mee sedap je..hehe

JunAina said...

Akak sekarang pun kalau dah rasa jemu asyik2 makan benda yang sama ja kat stall sekitar opis ni beli juga mamee in cup ni. Sesekali makan sedappp...

IbuNoey said...

akak suka maggi..;)