Nuffnang

28 August 2013

My Another Blog

assalamualaikum.
entry ni simple je.. just nak sharing dengan teman-teman bloggers kesayangan ayu.
seperti korang sedia maklum, ayu punya hobi ni sewing & crafting.
so, sejak mula berkraf dulu, ayu abadikan gambar-gambar yang ayu buat kat 2 tempat.

2- FB PAGE - Ayu Zan Craft

so, kalau korang nak cuci cuci mata, bole lah jengah ke sana ya... :)

ni pulak FB PAGE utk blog ni. saje je create. kalau sudi, korang dipersilakan la like. kikiki. saje.untuk memeriahkan dunia blogging ayu. :)


Terima Kasih Daun Keladi. :)


5 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

jom cuci mata =)

Norhasniza Khalid said...

mama dah follow dah dear..

Mazatul Azura Muhamad said...

Wah, best...

Cik Mun said...

mun dah singgah tadi :)

IbuNoey said...

done follow..akak suka tgk bantal tu..