Nuffnang

24 August 2013

Suprima S - Atlantic Blue

Assalamualaikum

korang tau je la kan..kereta baru launch tu.. Proton SUPRIMA S. 
bila tengok iklan beberapa kali, dan sekarang kat 8Share pun dah masuk iklan gak,

warna dia ada 5 warna..

  1. Atlantic Blue
  2. Fire Red
  3. Genetic Silver
  4. Solid White
  5. Tranquility Black


Personally ayu prefer warna putih untuk kereta-kereta even kereta sendiri tak putih pun, entah ya.. nampak mewah gitu. hehe..

Atlantic Blue

tapi, tup-tup tengok iklan warna Atlantic Blue tu, rasa macam nice juga.

Nota : Kalau korang, korang suka warna kereta apa?


nak tau lebih lanjut tentang SUPRIMA S ni : KLIK SINI.


3 comments:

cik atie said...

first time tengok gambar mcm tak cantik, bila tengok iklan kat tv baru terdetik dalm hati 'cantik jugak'... kalo atie, untuk kereta prefer warna putih / hitam... hihi

Ayu Zan said...

atie.. sama la kite.. hehe

Norhasniza Khalid said...

memang cun.. tapi, mama ada satria biru je ayu... hihi