Nuffnang

02 August 2013

susulan cerita ulat

assalamualaikum

ramai yang geli kan?
ngeri.
takut.
nak melompat.
xnak masak 1 minggu kalau nampak.
heehehe

same goes here
ayu pun sama.
nak melalak rasa. 
ikan tu segar ok..tp dok ada binatang tu jadi parasit.
lagi tak boleh tahan dok dengar kawan ayu kata bole makan.
tak tau la dia kena kan ayu or thats reality.siap dia kata ada jual kat pasar.
pasar mana, im not sure la.


ikan mata besar a.k.a ikan uji rashid yg ada masa terkena kat ayu.
ikan ikan lain tak pernah lagi ayu jumpa.

tu ayu snap 1 ekor je tu.
kalau la x geli, harus dah snap anak anak baby baby ulat parasit itu.
mesti ada yang muntah muntah
atau terus tak makan ikan. ihihihi

nota :

iklan raya Jahit petronas kat tv best even pendek.
tapi tengok kat you tube full short film tu lagi best.
boleh klik untuk tengok. short film JAHIT

2 comments:

Norhasniza Khalid said...

banyak ekor ke ayu?.. alaaa... gelinya

Ayu Zan said...

mama : banyak mama.. huhuhuhuhu.. ada baby-baby dia. ada campur mak bapak dalam 5 ekor..