Nuffnang

20 August 2013

projek

Assalamualaikum
Ayu ada dapat 1 peluang.
Kira masuk tender ngan kawan ayu lah.
Dia nak kite buat 1 handmade keychain yg kreatif utk sebuah hotel.
After google tentang simbol hotel, ada jugak la simbol yg mudah dibuat.
So, ayu pilih tu. But, ayu risau lah. Mcm xde rupa hotel je. macam rumah pun ada. Hoho
Tu front view dia. Lum final kan.Back view dia nama hotel & no.telefon akan dijahit.
Itu yg memerlukan kekuatan dalaman. Sebab kekemasan adalah keutamaan.

malam nanti da siap jahit ayu tunjuk ya.. :)

Lepas submit sample keychain ni, baru lah kawan ayu pilih siapa yg layak utk dpt tender ni. Korang rasa ok ke design tu?
Ke korang ada idea lg boom?

Ayu just try. Kalau ada rezki, adalah. :)
Dia offer price xtinggi pun..tapi ok la kalau dpt..sbb bole tambah duit tabung utk bayar rotax insuran bulan 11 ni. Hihi

nota jari manis :
ayu ada belajar buat handsocks dari baju-baju lama. harus try ni. hihi. itu next projek ayu lah.

Published with Blogger-droid v2.0.10

No comments: