Nuffnang

22 August 2013

prasangka

Assalamualaikum.

Harini nak share sikit rasa xpuas hati. Astagfirullah. Moga Allah cepat-cepat jauhkan saya dari prasangka buruk ni.

Apa jd kat saya? Emm.. Tak payah la story, nanti kot kot ada yang terbaca, terasa, sush plak even setahu ayu xde orang keliling baca blog ayu ni. Hehe

Biasala. Bila kita kerja diperingkat bawahan, terasa DIPERKULIKAN oleh orang-orang atasan.

La la la la..

Xpe.. Ayu kan nak jadi orang hebat. Orang hebat ni +ve mindanya. Try nak pujuk hati & minda. :) mungkin ada silap ayu dalam banyak hal dalam menjalankan kerja ni. Moga-moga semuanya baik-baik sahaja.

Aamiinn

Published with Blogger-droid v2.0.10

6 comments:

cik atie said...

sabar ayu... kkdg kite mmg xkan dapat lari daripada perasaan mcm tu.. atie pon kkdg mcm tu.. hihi

ZQ Batik said...

bagus ayu response mcm tu. positive move. nak maju kene banyak pengalaman. Pengalaman pahit bagi pengajaran yg hebat. sumer org pernah rasa di'perkulikan'. ayat baru ni. baru jumpa ari ni... hehehe

IbuNoey said...

yang ni dah standard keja,dik..akak lagi la..sama-sama org bawahan memperkulikan akak..siap pantau lagi tiap kesalahan akak..tapi akak sabar je..in shaa Allah,berubah gak org tu..

Puan Kutu said...

dah namanya kuli,mmg kuli la kan.hehe tp klu melampau sgt kita kena tegas..bangkit melawan...ewah..

QasehnyaRania said...

sabar la ayu.apa bolehbuat.selagi betul kita aikut.kalau dah melampau elok report je

Norhasniza Khalid said...

sabar ayu.. biasalah dugaan dimana-mana.. :) senyum ok...