Nuffnang

24 February 2014

BE 1-2014 : Laneige

assalamualaikum

setelah ayu rasa nak merajuk dengan nuffnang dan busy sangat 2,3 hari kebelakangan ni, x update entry, masuk pulak CPUV PERTAMA dalam tahun ni. ish ish. 2 bulan tanpa cpuv. Akhirnya mr nuff datang memujuk.hehe alhamdulillah.


BE kali ni iklan LANEIGE Serum Intense Lipstick. Terkejut juga tau. Yela, ni kan produk-produk kecantikan, pihak advertiser pilih blog ayu, memang rare la kan. hihi. apepun, syukur sangat-sangat. Membuak balik semangat blogging ayu yang memudar semalam.hihi

jom, kalau korang nak usha lipstick laneige ni..atau apa-apa produk laneige ni.. boleh direct ke FB Laneige Malaysia atau klik iklan di sana sini blog ayu.

TQ Mr Nuffnang & Laneige kerana memilih blog ayu untuk iklan kali ini. :) TQ jugak kat pelawat-pelawat rakan-rakan blogger yang tak jemu ziarah blog ini. :)

7 comments:

Nurzakiah Hanum said...

salam dan selamat pagi
singgah sini jap

Uni Aqilah said...

bestnye. tahniah ayu.

Mar Mansor said...

tahniah ayu..klik2 laneige & british council

ctfand said...

Tahniah ayu..

ctfand said...

Tahniah ayu..

JunAina said...

Tahniah Ayu...akak dpt jugak.

Amoi Farah said...

Tahniah ^_^