Nuffnang

15 February 2014

SEGMEN&GIVEAWAY BY IKHWAN YUSUFF

Assalamualaikum

Ayu join GA dari saudara Ikhwan. Kebetulan beliau invite ketika komen di entry sebelum ni. Dan sebab GA contest ni adalah satu peluang menyebar manfaat, sudah tentu ayu nak join. Beliau minta share kan QUOTE menarik. Nak share banyak pun boleh katanya. Tapi ayu cume nak share 1 je. 

"Mujahadah Itu Pahit, Kerana Syurga Itu Manis"


Ya... Mujahadah dalam dunia serba mencabar ni memang sangat sukar, tergelincir sikit masuk ke lembah lembah penuh dosa. Terleka sesaat boleh tergoda dengan godaan Syaitan durjana. 

Tapi.

Susah macam mana pun nak harungi dunia medan penuh ujian ni, kita kena kuatlah. Demi menggapai syurga yang penuh dengan kemanisan. :)

Nak join?

jom lah klik banner di bawah. :)


7 comments:

ikhwan yusuff said...

tq sbb sudi join.....Betul tu jalan mujahadah itu pahit sebab syurga itu penuh dgn kenikmatan....

http://duniakita94.blogspot.com/2014/02/senarai-peserta-segmen-by-ikhwan-yusuff.html
InshaaAllah bakal terus diupdate...:D

ctfand said...

good luck ayu..! :)

dilaella Ella said...

moga berjaya :)

Khir Khalid said...

All the best Ayu.. :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

semoga berjaya ayu.. :D

Abak Lorong Cinta said...

Assalamualaikum.. Abak datang dari segmen yg sama.. follow sni kalau blum follow...harap dapat follow abak jugak,kalau dah follow xpela..hihi

http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/02/segmen-by-ikhwan-yusuff.html

TelingaBulat said...

gud luck ayu ;)